Search
Game Server Forum Di Discussione e Supporto per i Game Servers
Configurazioni, settaggi e domande.


Welcome to the Gamesclan Game Servers Provider forums
You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 24-04-2009, 05:55 PM   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 8
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Rep Power: 0 _KrustY_ is on a distinguished road
Default COD4-caricare pių CFG

BuonGiorno
ho acquistato per il mio Clan 2 server di Cod4
sul secondo server volevamo provare varie MOD
il mio problema č che in base alla mod che voglio caricare, cambiando il command line nel pannello, vorrei caricare anche un file CFG diverso per ogni mod, ma la command line punta sempre al file server.cfg che sta nella cartella MAIN e che non posso modificare, inteso la command line.
Io volevo poter mettere nei varii comand line i varii cfg preparati da me per ogni mod
es:
CM per server normale carica "server.cfg"
CM per server PAM carica "server_pam.cfg"
ecc...
ho fatto varie prove ma carica sempre "server.cfg"
e cosė sono costretto ogni volta a rinominare il file cfg che mi serve.
spero in un vostro aiuto.
Eddy
_KrustY_ is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Old 24-04-2009, 06:33 PM   #2 (permalink)
Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 63
Thanks: 4
Thanked 6 Times in 6 Posts
Rep Power: 11 gameserver is on a distinguished road
Default Re: COD4-caricare pių CFG

per evitare errori degli utenti meno esperti si e' preferito forzare sempre l'inserimento del file di cfg.

puoi ovviare il problema banalmente creando tante cfg ad esempio serveresl.cfg, servercb.cfg servermod.cfg e cosi' via e poi semplicemente rinominandole in server.cdf al momento che devi usarle.
gameserver is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Old 24-04-2009, 06:40 PM   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 8
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Rep Power: 0 _KrustY_ is on a distinguished road
Default Re: COD4-caricare pių CFG

č l'unico modo quello di rinominare la cfg allora
peccato
grazie
_KrustY_ is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to _KrustY_ For This Useful Post:
Old 24-04-2009, 06:42 PM   #4 (permalink)
Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 63
Thanks: 4
Thanked 6 Times in 6 Posts
Rep Power: 11 gameserver is on a distinguished road
Default Re: COD4-caricare pių CFG

grazie a te
gameserver is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Old 24-04-2009, 07:48 PM   #5 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 8
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Rep Power: 0 _KrustY_ is on a distinguished road
Default Re: COD4-caricare pių CFG

ho risolto
basta mettere il file server.cfg che si vuole usare nella cartella della mod, poi nel comand line oltre a settare il +set fs_game mods/tuamods va settato anche il +sets gamestartup mods/tuamods e il gioco va a cercare il file cfg in quel percorso caricandolo.
Ciaoo
Eddy
_KrustY_ is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


All times are GMT +2. The time now is 06:46 AM.