Search
Game Server Forum Di Discussione e Supporto per i Game Servers
Configurazioni, settaggi e domande.


Welcome to the Gamesclan Game Servers Provider forums
You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-10-2010, 08:40 AM   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 0 AiKeM is on a distinguished road
Default configurare server halo ce

salve a tutti
e la prima volta ke entro in gamesclan
vorrei sapere come mettere appunto ogni particolare
file manager etc..per mettere su un server privato di gamesclan di halo ce versione 1.00
la versione aggiornata del gioko e' 1.9 quindi io devo mettere il server su 1.00..come posso fare? e' un macelloooo

Last edited by AiKeM : 03-10-2010 at 09:03 AM.
AiKeM is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Old 03-10-2010, 12:09 PM   #2 (permalink)
Administrator
 
tangogc's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Age: 51
Posts: 189
Thanks: 24
Thanked 8 Times in 7 Posts
Rep Power: 10 tangogc is on a distinguished road
Send a message via ICQ to tangogc Send a message via MSN to tangogc Send a message via Skype™ to tangogc
Default Re: configurare server halo ce

contatta il supporto tecnico nel pannello di controllo del tuo game server
tangogc is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Old 03-10-2010, 12:43 PM   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 0 AiKeM is on a distinguished road
Default Re: configurare server halo ce

lol? lo fatto mi hanno detto ke nn hanno una guida per amministare il server..loro lo mettono solo online
AiKeM is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Old 04-10-2010, 12:57 PM   #4 (permalink)
Moderator
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 400
Thanks: 32
Thanked 17 Times in 17 Posts
Rep Power: 16 Paperottolo is on a distinguished road
Send a message via ICQ to Paperottolo
Awards Showcase
Default Medal 
Total Awards: 1
Default Re: configurare server halo ce

Infatti per fare la modifica che hai chiesto non serve una guida te lo fanno loro tu devi solo entrare a giocare.

Chiaramente i comandi che usi per amministrare una versione saranno validi anche per gli altri.

Ed inoltre non avrai difficolta' a trovare una guida per dare comandi al tuo server su google
__________________
GamesClan "NetGamers House"
Paperottolo is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


All times are GMT +2. The time now is 01:18 AM.