Search
Game Server Forum Di Discussione e Supporto per i Game Servers
Configurazioni, settaggi e domande.


Welcome to the Gamesclan Game Servers Provider forums
You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 13-09-2008, 02:51 PM   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 0 Dreeg is on a distinguished road
Question Automessaggi del server in COD2

Salve a tutti, io ho un server in COD2 (si si con voi GC tranquilli xD)

Vorrei settare degli automessaggi che appaiono da soli nel server....
Come posso fare?

C' la sezione AUTOMESSAGE nel file del server, lo setto con i mex che voglio ma non appaiono nel server... come risolvo?

Grazie per l'attenzione e per le eventuali risposte ^_^
Dreeg is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Old 14-09-2008, 08:43 PM   #2 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 0 Dreeg is on a distinguished road
Default Re: Automessaggi del server in COD2

Pls rispondete è importante!
Dreeg is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Old 15-09-2008, 08:27 PM   #3 (permalink)
Moderator
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 400
Thanks: 32
Thanked 17 Times in 17 Posts
Rep Power: 16 Paperottolo is on a distinguished road
Send a message via ICQ to Paperottolo
Awards Showcase
Default Medal 
Total Awards: 1
Default Re: Automessaggi del server in COD2

gli automessaggi non sono una funzione base del tuo gioco ma si attivano mettendo dei mod appositi.
__________________
GamesClan "NetGamers House"
Paperottolo is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Old 17-09-2008, 10:04 AM   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: Italy
Age: 40
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 0 dannyb78 is on a distinguished road
Default Re: Automessaggi del server in COD2

in COD4 lo si fa settando i vary "say" come scheduled tasks in PB, immagino sia possibile fare la stessa cosa anche su COD2
dannyb78 is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Old 17-09-2008, 02:16 PM   #5 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 0 Dreeg is on a distinguished road
Default Re: Automessaggi del server in COD2

il file del server di COD4 è moooolto diverso da quello di COD2 xD

paperottolo, inanzitutto grazie della risposta ^_^, in seconda cosa... potresti dirmi qualche nome di MOD per queste cose? (se per mod intendi Rcon tools potresti dirmi come settare questi automessaggi?)

Last edited by Dreeg : 19-09-2008 at 02:10 PM.
Dreeg is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


All times are GMT +2. The time now is 08:50 PM.