Search
Gamesclan General Forum di discussione, chat e spam, pubblico di GamesClan.
Only English and Italian language are allowed


Welcome to the Gamesclan Game Servers Provider forums
You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 17-04-2009, 03:12 PM   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 0 kazzar0310 is on a distinguished road
Default versus mode

Ciao a tutti, qualcuno sa come fare un server solo per la modalitÓ versus?
kazzar0310 is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Old 22-04-2009, 02:18 PM   #2 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 0 kazzar0310 is on a distinguished road
Default Re: versus mode

A quanto pare basta avere un server da 8 posti e mettere nel mapcyle solo le mappe versus, ma per qualhe ragione ogni tanto mi torna in coop, ed ora è in surivival O.o
kazzar0310 is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Old 23-04-2009, 10:30 AM   #3 (permalink)
Moderator
 
FiASCO2's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: PISA
Age: 29
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Rep Power: 0 FiASCO2 is on a distinguished road
Post Re: versus mode

Ma perchŔ vuoi solo il versus ? Quando fai la lobby lo cambia da se, cmq prova a mettere nella cfg questo comando:

mp_gamemode [coop,versus,survival]

e lascia solo il versus:

mp_gamemode [versus]
FiASCO2 is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Old 23-04-2009, 11:35 AM   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 0 kazzar0310 is on a distinguished road
Default Re: versus mode

Quote:
Originally Posted by FiASCO2 View Post
Ma perchŔ vuoi solo il versus ? Quando fai la lobby lo cambia da se, cmq prova a mettere nella cfg questo comando:

mp_gamemode [coop,versus,survival]

e lascia solo il versus:

mp_gamemode [versus]
in efetti ci ho pensato a lungo e penso che lo lascier˛ "libero"
kazzar0310 is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


All times are GMT +2. The time now is 12:31 AM.