Search
Gamesclan General Forum di discussione, chat e spam, pubblico di GamesClan.
Only English and Italian language are allowed


Welcome to the Gamesclan Game Servers Provider forums
You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-01-2007, 01:20 PM   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 0 fabietto is on a distinguished road
Default attivazione punkbuster

salve ragazzi,sono nuovo e son qui per chiedervi una soluzione,ho letto che molti hanno problemi con il punkbuster,ma il mio e un problema diverso,nel senso che nn riesco ad attivarlo,se metto si mi esce dal gioco,come faccio? premetto che ho installato la patch 1.3 e il gioco e originale
fabietto is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Old 09-01-2007, 11:28 AM   #2 (permalink)
 
Posts: n/a
Default Re: attivazione punkbuster

probabilmente lo devi aggiornare

di solito si aggiorna da solo punkbuster, altrimenti puoi procedere manualmente seguendo le indicazioni contenute qui:

http://www.evenbalance.com/index.php?page=dl-cod2.php

scarica il PBsetup, un programma che ti aggiorna il punkbuster
 
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Old 10-01-2007, 02:59 AM   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 0 fabietto is on a distinguished road
Default Re: attivazione punkbuster

allora ho scaricato il programma per l'aggiornamento del punkbuster,spero di aver fatto tutto correttamente,pero quando l'ho aggironato mi son comparse delle icone sul deskop e normale???apparte questo,appena metto si su punkbuster mi esce ancora dalla schermata.....ma chissa che diavolo ....
fabietto is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Old 12-10-2007, 05:24 PM   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 0 Kimera is on a distinguished road
Default Re: attivazione punkbuster

Ciao Fabietto, sono Kimera, anch'io ho avuto questo problema e l'ho risolto attivando i firewall, gli antihaker e quant'altro l'antivirus gestisce in uscita del PB compreso il PBsetup dove inserisci i giochi.Io ho un problema simile con MoHa in quanto non riesco ad inserire il PB dal gioco come ho gia esposto nella cartella dedicata a MoH.
Spero ti sia stato d'aiuto e che qualcuno mi aiuti...ciao.
Kimera is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


All times are GMT +2. The time now is 04:09 PM.